Visitor

25.7.12

Wordless Wednesday #45






# hari-hari meeting.sampai dah tak mampu nak fokus.




٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

6 comments:

  1. weh..pandai ko lukis weh... hahaha
    dah tak sabar nk pencen ke?

    ReplyDelete
  2. Pencen je, pastu mintak keje kat majalah Apo?

    Haha

    ReplyDelete
  3. fieza,

    lukih kartun boleh la.sakit jiwa camni memang rasa nak pencen je.hehehe

    ReplyDelete
  4. hahah.baik aku ajak ko buat komik lain je..

    ReplyDelete
  5. future planning, selain amik rifdi jd business partner aku nak buat komik pulak dengan ko. Wah, sukses hari tua i... :)

    ReplyDelete
  6. bagus.dalam komik tu aku rasa banyak idea yg boleh diketengahkan.print blog harian pun boleh.hahaha..

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...