Visitor

23.7.12

Ramadhan datang lagi!

ewah.ni sape ajar pembukaan Ramadhan hidang lagu no doubt ni?
biadap sungguh.

T.T"

ampunkan saya yang tersilap.keja nak main auto-post je sampai main hentam letak ke hari ahad,konon nak fair dengan lagu.sekali dah terautopost ke awal bulan Ramadhan.dah terbiadap.maafkan saya.

......

hari ni dah hari ketiga Ramadhan.setakat ni alhamdulillah,segala masakan berbuka dan bersahur adalah hasil masakan sendiri lagi.siap pertama Ramadhan aritu jemput rakan baik encek ejang berbuka di rumah lagi.al-maklumla,kami ni jauh diperantauan.sobs.sobs.

sebab masak berlebih-lebih,makan pulak tak dapat nak berlebih-lebih,maka sahur-berbuka-sahur-berbuka dah termakan menu yang sama.sampai tengok encek ejang bersahur pagi tadi macam tak laju je.errr..bosan gayanya.huksss.

baiklah.sebagai permulaan blog di bulan Ramadhan ni,aku nak buat ucapan

"Selamat Berpuasa kepada semua muslim dan muslimat.
semoga ibadah tahun ini adalah lebih baik dari dahulu."

err..boleh tuju lagu tak?



culik dari blog cik puan bunga



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...