Visitor

17.7.12

turban

sekarang ni nampaknya dah terminat ke turban pulak.eleh,kalau dalam bahasa melayunya serban.

mula tengok of course la yuna.tapi masa tu rasa weird sangat.pesen apakah?
lepas tu nampak Yana petisuara pakai.dia buat pakai shawl je.nampak cantik.lepas tu tengok ika jiran kat rumah pakai masa kawen pun cantik.sekali tengok pulak classmate masa form 1-3, jihan pulak pakai.pun cantik.sudahnya rasa...arghhhh!nak pakai jugakkkk.tapi kalau aku pakai cantik ke?

muahaha.*gelak skeptikal untuk diri sendiri*

bila jihan post kat facebook tutorial pakai turban rasa macam senangnya nampak pakai.tengok jihan pakai lagi simple.nampak kemas dan style je.dan dia bagi satu link ni untuk belajar pakai tutorial camne.


cantik orangnya.


dan aku search lagi.nak tengok yang covered neck.


covered neck.cuma nampak 'sarat' sikit la.


hmmm.agak-agak kalau aku pakai gini cantik tak?
pakai turban dengan spec,takut macam opah opah pulak.


tapi tengok yuna macam ni tak macam opah pun!
hahah.




٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...