Visitor

9.7.12

hari sadis

hari ni antara hari paling sadis bila :

  • shawl yang dipakai langsung taknak menjadi.dari pagi membawak ke tengahari.hilang bakat ke?
  • haifa dan hasya dah terjangkit batuk dan selsema.lama lagi la nak baik sebab haifa sangat susah nak makan ubat.hasya pulak kecik lagi nak bagi ubat.haihh..susah hati mak.
  • mata merah dan berair dari pagi.rasanya aku tak makan makanan gatal pun.
  • encek ejang hantar aku terus ke opis tak breakfast dulu.sampai opis pulak,gang semua takde.gang department pun turun breakfast tak ajak.sudahnya kirim mihun goreng makan sensorang kat pantry pada jam 11.30 pagi.diulang.11.30!
  • disebabkan suara tak berapa jelas akibat batuk #seram *typo #serak, maka komunikasi di opis adalah sangat susah.panggil orang semua tak pandang dan tak dengar.sudahnya makan hati.
  • disebabkan risau my future rumah takde sebarang kerja dibuat dan memandangkan bulan depan dah start potong gaji,terpaksa la tebalkan muka pinjam duit dengan abah untuk start keje buat grill.huh.sedihnya. #loan!cepatlah settle!
  • kerja banyak gila.lama tak kerja under pressure seperti ini.
  • okay.dah habis sadis ye.saje tambah point.



tengok muka sendiri pun dah macam alien je.
oh my English!
*start sengal dah*




٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...