Visitor

20.7.12

sebelum umrah

hectic.banyak gile keje sampaikan rasa working hours tu sangat pendek.hoh.
tak baik mengeluh puan dd.itukan pilihan sendiri.*mari bermotivasi*

tengok blog pun cerita ala kadar je.takde dah cerita stok panjang lebar sekarang bukan?semuanya ada gambar yang serba sedikit.banyak cerita pasal future house je sekarang ni memandangkan inilah saat bahagia untuk deco rumah.

ohye.lastweek balik kuantan sebab abang ipar kawen.lepas tu ahad tu kak ina buat breakfast nasi lemak dan jemput jiran tetangga makan untuk meraikan mak dan abah yang nak buat ibadah umrah.meriah macam nak raya ye.


dhiya lapan


azeem



pilot dan co-pilot yang ayu :)


ini adalah cili kering.
bak kata opismet aku,
"siapa makan lada,dia yang rasa cili"..
*tak paham*


tangan mak
*rindu*


abah
*rindu jugek*


anak-anak bermain


sampai macam ni


"kita tengok ajelaaaa.."


....




٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...